Jelovnik školske kuhinje OŠ ANTE STARČEVIĆA LEPOGLAVA
OŠ ANTE STARČEVIĆA LEPOGLAVA
Mliječni obrok za studeni 2024.
4. 11. Pašteta, mlijeko
5. 11. Lino jastučići, mlijeko
6. 11. Klipić, benko
7. 11. Integralni keksi, mlijeko
8. 11. Corn flakes, mlijeko
11. 11. Hrenovka, kruh, mlijeko
12. 11. Čokoladne kuglice, mlijeko
13. 11. Sirni namaz, benko
14. 11. Lino lada, mlijeko
15. 11. Čokolino
18. 11. -
19. 11. Sirni namaz, mlijeko
20. 11. Klipić, benko
21. 11. Lino lada, mlijeko
22. 11. Čokolino
25. 11. Gris na mlijeku
26. 11. Marmelada, margo, mlijeko
27. 11. Pašteta, benko
28. 11. Sendvič, mlijeko
29. 11. Slanac, mlijeko
Ravnatelj:
Ratko Tomić, prof.
JELOVNIK ZA STUDENI 2024.
4. 11. Pizza, sok od jabuke, mandarina
5. 11. Panirani dinosauri, restani krumpir, zelena salata, jabuka
6. 11. Mesna štruca, sok od jabuke
7. 11. Varivo (grah i zelje), kukuruzni kruh, pita od jabuka/sira
8. 11. Tijesto s benkom, banana
11. 11. Croasan, čokoladno mlijeko, kruška
12. 11. Ćufte u umaku od rajčice, pire od krumpira i cvjetače, jabuka
13. 11. Paprikaš, široki rezanci, kupus salata
14. 11. Juneći gulaš s njokima, klipić sa sezamom, mandarina
15. 11. Riblji štapići, slani krumpir, krastavci, banana
18. 11. -
19. 11. Špageti bolonjez, cikla, kruška
20. 11. Cordon blue, pire, krastavci, jabuka
21. 11. Varivo (grah s pužićima), pita od sira/jabuka
22. 11. Okruglice od šljiva, puding vanilija sa šlagom, banana
25. 11. Lino lada, Shake čokolada - vanilija, jabuka
26. 11. Pureća pljeskavica, rizi - bizi, zelena salata s mrkvom
27. 11. Pašta šuta, krastavci, naranča
28. 11. Varivo grah-ričet, choco-loco puding
29. 11. Gris s benkom, banana
Ravnatelj:
Ratko Tomić, prof.
JELOVNIK ZA PRODUŽENI BORAVAK – STUDENI 2024.
4. 11. Pašta šuta, krastavci, keksi
5. 11. Pečena piletina, mlinci, zelena salata, choco-loco
6. 11. Hrenovka, pomfrit, kečap, krafna
7. 11. Cordon blue, rizi-bizi, cikla, mandarina
8. 11. Omlet, zelena salata, muffin
11. 11. Špageti bolonjez, cikla, kompot
12. 11. Pileći ražnjići, pečeni krumpir, zelena salata, banana
13. 11. Mesna štruca, cedevita, puding sa šlagom
14. 11. Pileći fritesi, pomfrit, kečap, keksi
15. 11. Pizza, cedevita, palačinke
18. 11. --------
19. 11. Rižoto od svinjetine, krastavci, pita od sira
20. 11. Omlet, zelena salata, krafna
21. 11. Paprikaš, široki rezanci, kupus salata, voćni jogurt
22. 11. Riblji štapići, pomfrit, kečap, štrudla
25. 11. Pileći fritesi, slani krumpir, cikla, forneti
26.11. Špageti bolonjez, krastavci, choco – loco
27. 11. Paprikaš, palenta, kupus salata, madarine
28. 11. Pureći odresci, pire, zelena salata, keksi
29. 11. Hot dog, cedevita, palačinke
Ravnatelj:
Ratko Tomić, prof.
« Prosinac 2022 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Dnevni tisak |
Nacionalna kampanja |
ISE projekt |