Jelovnici šk. god. 2024./2025.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mliječni obrok za ožujak
  1. 3. Marmelada, margo, kruh, mlijeko
  2. 3. Lino – lada, mlijeko
  3. 3. Slanac, benko
  4. 3. Sendvič, mlijeko
  5. 3. Kukuruzne pahuljice, mlijeko
  1. 3. Sirni namaz, mlijeko
  2. 3. Pašteta, mlijeko
  3. 3. Lino- lada, mlijeko
  4. 3. Hrenovka, kruh, mlijeko
  5. 3. Klipić sa sezamom, benko
  1. 3. Čokolino
  2. 3. Marmelada, margo, kruh, benko
  3. 3. Čokoladne kuglice, mlijeko
  4. 3. Krafna, mlijeko
  5. 3. Gris, benko
  1. 3. Lino jastučići
  2. 3. Pileća pašteta, integralni kruh, mlijeko
  3. 3. Čajni kolutići, benko
  4. 3. ———
  5. 3. Marmelada, margo, kruh, mlijeko

 

  1. 3. Kukuruzne pahuljice s mlijekom

    Ravnatelj:

    Ratko Tomić, prof.

    Jelovnik za ožujak
      1.  3. Sendvič (šunka, sir), voćni čaj, naranča
      2. 3. Krafna, čokoladno mlijeko 0,2 l
      3. 3. Riblji štapići, slani krumpir, krastavci, kruška
      4. 3. Fino varivo (kobasice, mrkva, krumpir, grašak) , pita od sira/jabuke, voćni jogurt
      5. 3. Tijesto s benkom, banana

       

      1. 3. Pizza, sok od jabuke, naranča
      2. 3. Ćufte, pire od krumpira i cvjetače
      3. 3. Pašta šuta, zelena salata s mrkvom, jabuka
      4. 3. Varivo od kelja i junetine, kukuruzni kruh, shake čokolada
      5. 3. Zapečena tjestenina sa sirom, banana

       

      1. 3. Lino lada, benko, jabuka
      2. 3. Pureći paprikaš, palenta, cikla
      3. 3. Panirani dinosauri, restani krumpir, zelena salata
      4. 3. Varivo (grah i zelje), kukuruzni kruh, pita od sira/jabuke
      5. 3. Okruglice od šljiva, banana

       

      1. 3. Burek sa sirom, običan jogurt, jabuka
      2. 3. Cordon blue, hajdina kaša, krastavci, jabuka

              26.3. Mesna štruca, sok od jabuke

              27.3. Klipić  

              28.3. Gris s benkom, banana

      1. 3. Lisnato pecivo, shake vanilija, jabuka

       

                                                                                                   Ravnatelj

                                                                                              Ratko Tomić, prof

    Jelovnik za produženi boravak za ožujak
          1. 3. Panirani dinosauri, restani krumpir, krastavci, Euforija borovnica
          2. 3. Pašta šuta, zelena salata, banana
          3. 3. Omlet sa sirom, cikla, keksi
          4. 3. Pečena hrenovka, pomfrit, puding čokolada
          5. 3. Rižoto, zelje salata, palačinke s marmeladom

           

          1. 3. Burger u pecivu, cedevita, forneti
          2. 3. Špageti bolonjez, krastavci, Vindino
          3. 3. Piletina na naglo, pečeni krumpir, cikla, banana
          4. 3. Rizi bizi, zagrebački odrezak, zelena salata, Oreo keksi
          5. 3. Panirani riblji odrezak, slani krumpir, krastavci, pita od jabuke

           

          1. 3. Svinjski paprikaš, tjestenina, cikla, štruklji od sira
          2. 3. Pečena piletina, mlinci, zelje salata, puding sa šlagom
          3. 3. Gulaš s njokima, krafna
          4. 3. Hot dog, cedevita, voćni jogurt
          5. 3. Riblji štapići, pomfrit, Jogobella jogurt

           

          1. 3. Svinjski odrezak naravni, njoki, cikla, keksi
          2. 3. Omlet sa šunkom, zelena salata, pita od sira
          3. 3. Fritesi, pomfit, puding vanilija
          4. 3. ——
          5. 3. Pizza, cedevita, savijača od šumskog voća

           

          1. 3. Ćevapi, pomfit, naranča

           

                                                                                                Ravnatelj:

                                                                                                Ratko Tomić, prof

      Skip to content